Προοπτική για μια Ψηφιακή – Δημοκρατική Πόλη

iliou polis
iliou polis
 Μέσα  στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού 'Αλσους «Δημήτρης Κιντής», η Δημοτική Κίνηση  «Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης  Χρήστος Κοκοτίνης, έθεσαν τις βάσεις για να ανοίξει μια σοβαρή συζήτηση σχετικά  με την:

             «Προοπτική για μια Ψηφιακή  – Δημοκρατική Πόλη»

Την εισηγητική τοποθέτηση της Δημοτικής Κίνησης, εξέθεσε ο Μύρων Γουρλής, την άποψη της Δημοτικής Αρχής αποτύπωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Άγγελος Δημητρόπουλος ενώ, κεντρικός  Ομιλητής ήταν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ.Νίκος Παππάς.

 

   Παρόντες, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας κ.Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ.Κατωπόδης, ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής κ.Κοντόσταυλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Δύναμης Ζωής»  κ.Πατσαβός, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Βύρωνα κ.Κόκκαλης, ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης  κ.Αναγνώστου, ο επικεφαλής του ΕΝ.Α.Κ. κ.Πανταζόπουλος, εκπρόσωπος της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» κ.Γκούβας, ο εκπρόσωπος των «Συνεργών με την Ηλιούπολη» κ.Στασινόπουλος και πλήθος Δημοτών που απεύθυναν πλήθος διευκρινιστικών ερωτήσεων προς τους Ομιλητές.

 Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της οξύτατης (και ανεύθυνης) κριτικής, νεόκοπου blogger της πόλης, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του (κι ενώ η Εκδήλωση διήρκεσε πάνω από 45' ακόμα), από τον χώρο.

Φαίνεται κάποιοι να νομίζουν, ότι η σκιά τους είναι μεγαλύτερη από το μπόι τους.

       

               

                                                                       Το Γραφείο Τύπου

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ