ΣΤΙΣ ΗΛΙΟΣΕΛΙΔΕΣ

Περί βιβλίου - Κατερίνα Ραγκούση

Περί βιβλίου - Κατερίνα Ραγκούση

Ηλιούπολη
SunInfomedia

SunInfomedia

Ηλιούπολη, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών
Βασιλική Καλποδήμου

Βασιλική Καλποδήμου

Ηλιούπολη
BONUS Travel

BONUS Travel

Ηλιούπολη, Ηλιούπολη
Αλίκη Τσοχαντάρη

Αλίκη Τσοχαντάρη

Ηλιούπολη
Home Press

Home Press

Ηλιούπολη, Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Ποιοί είμαστε

Το IlioupolisOnline από το 2005 είναι κοντά σας καθημερινά και σας ενημερώνει αντικειμενικά και αξιόπιστα για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που τρέχουν στην Πόλη μας.

Το IlioupolisOnline ξεκίνησε πρωτοποριακά, ως μία διαδικτυακή πύλη από τον Γρηγόρη Σαϊτά, ο οποίος διαπιστώνοντας τη μεγάλη έλλειψη άμεσης ενημέρωσης των πολιτών για τα δρώμενα στην Ηλιούπολη, οραματίστηκε μία ανεξάρτητη κοινότητα, όπου ο κάθε συμπολίτης μας μπορεί μέσω της πύλης να ενημερώνεται αλλά και να ενημερώνει και να συζητά θέματα της Πόλης του και της γειτονιάς του.

Σήμερα η πύλη, μέσω και της προσφοράς των μελών της, παρέχει πλήρη ενημέρωση και πληροφόρηση με ειδήσεις, σχόλια, επιστολές πολιτών και φορέων, αφιερώματα, συνεντεύξεις, προσεχείς εκδηλώσεις και events, επαγγελματικό οδηγό, αγγελίες, forum, blogs (ιστολόγια), φωτογραφικό υλικό και video.Επίσης από το 2011λειτουργεί το διαδικτυακό ραδιόφωνο IlioupolisOnAir, με εκπομπές συμπολιτών μας και φορέων της πόλης.

Οραματιζόμαστε επίσης να ξεκινήσουμε το μεγάλο έργο δημιουργίας της ΗΛΙΟΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Όλα αυτά έχουν καθιερώσει το IlioupolisOnline στη συνείδηση όλων μας ως σημείο αναφοράς για ενημέρωση και συζήτηση για ότι συμβαίνει στην Πόλη. Με άλλα λόγια το IlioupolisOnline είναι η διαδικτυακή πλατεία της Ηλιούπολης και ο χώρος στον οποίο καταγράφεται η ιστορία της.

Η νομική μορφή του είναι μια ενημερωτική, πολιτισμική και νέων τεχνολογιών εταιρία ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, της οποίας τα έσοδα από τις χορηγίες, διαφημίσεις κλπ. διοχετεύονται για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και την πραγματοποίηση δράσεων κοινωνικού και πολιτισμικού χαρακτήρα.

Η θέση που έχουμε στην καρδιά σας, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Έτσι λοιπόν ζητάμε τη συμμετοχή σας, τη στήριξη και τη συμβολή σας, προκειμένου να προχωρήσουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι μία κοινότητα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση, τον πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες σε μία τοπική κοινωνία.

Γρηγόρης Σαϊτάς & τα μέλη της κοινότητας του IlioupolisOnline  

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community